Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Kapsamında Bilgilendirme

Bu bilgilendirme metni, 7zam.com sitesi olarak kişisel verilerinizi nasıl işlediğimizi ve koruduğumuzu açıklar.

Veri Sorumlusu:

Veri denetleyicisi olarak, 7zam.com sitesi şu adreste yer almaktadır: [7zam.com Şirket Adresi]

İşlenen Kişisel Veriler:

7zam.com sitesinde, aşağıdaki kişisel verilerinizi hizmetlerimizi sunmak ve sizinle etkileşimde bulunmak amacıyla işliyoruz:

  • Ad ve Soyad
  • E-posta adresiniz
  • Telefon numaranız
  • Kullanıcı hesap bilgileriniz

Veri İşleme Amaçları:

Kişisel verileriniz aşağıdaki amaçlarla işlenir:

  • Hizmetlerimizi sunma ve yönetme
  • Taleplerinizi işleme koyma ve yanıtlama
  • Kampanya ve reklamlarımızı iletimi
  • Güvenlik ve yasal yükümlülüklerimize uygunluk

Kişisel Veri Paylaşımı:

Kişisel verileriniz, yasal düzenlemelere uygun olarak ve açık rızanız olmadan üçüncü taraflarla paylaşılmamaktadır.

Kişisel Verilere Erişim ve Güncelleme:

KVKK kapsamında, kişisel verilerinize erişme, bunları düzeltme ve silme hakkınız vardır. Bu hakları kullanmak için lütfen bizimle iletişime geçin: [7zam.com İletişim Bilgileri].

Veri Saklama Süresi ve Güvenliği:

Kişisel verileriniz, gerekli güvenlik önlemleri alınarak saklanmakta ve yasal saklama sürelerine uygun olarak işlenmektedir.

KVKK Bilgi Metni Değişiklikleri:

Bu bilgi metni zaman zaman güncellenebilir ve güncellemelere uyum sağlamak için düzenli olarak kontrol edilmelidir.

İletişim Bilgileri:

KVKK bilgi metni ile ilgili sorularınız veya talepleriniz varsa, lütfen [7zam.com İletişim Bilgileri] üzerinden bizimle iletişime geçin.

Yayın Tarihi: [30/11/2023]

 

زر الذهاب إلى الأعلى